Efterår 2020 til forår 2021 01.07.2020  -  30.06.2021

Vejledning til holdtilmelding

Ungdom:
Holdnavnene hedder hold 1, 2, 3 og 4. Vi har lavet følgende vejledende oversigt ifht hvilket hold man bør tilmelde sig.
Miniton: 4 - 8 år + forældre
Hold 1: U9-U13, begynder (spillet 0-1 sæson)
Hold 2: U11-U13, øvede (spillet 1-2 sæsoner)
Hold 3: U13 - U17 (spillet ca 2 sæsoner)
Hold 4: U15-U19 (spillet 3 eller flere sæsoner)
Talenttræning: For klubbens bedste spillere, kun for inviterede spillere.

Alle hold træner 2 gange om ugen (dog undtagen miniton og talenttræning), og er modulopbygget. Dvs. man aktivt skal tilmelde sig begge træningsgange - hvis man ønsker at træne 2 gange ugenligt (hvilket vi opfordrer til).
Hold 2:  Hold 2 har traditionelt mange spillere, og har derfor 3 ugentlige træninger. Hvis man spiller på hold 2 kan man frit tilmelde sig 1, 2 eller 3 ugentlige træninger, hvilket vi håber gør holdet mere fleksibelt ifht det store antal spillere.
Hold 4: Her er der obligatorisk tilmelding til 2 ugentlige træninger (sker automatisk ved tilmelding)

Det er dog i princippet muligt at tilmelde sig på forskellige ugentlige træninger, der ikke er sammenhørende. Der opfordres til, at man først kontakter Brian Ovesen, hvis man ønsker at sammensætte sin træning på anden vis end den foreslåede.

Senior:
Det er muligt at træne 1 eller 2 gange ugenligt, træningerne ligger mandag og torsdag - og det er valgtfrit hvilket dag man evt. ønsker at træne 1 gang ugentligt.
Mandag: Træning og kampe ved seniorholdlederne Heidi Lerche, Jacob Thomsen og Morten Jensen (mange kampe)
Torsdag: Træning ved seniortræner Anders Schaiffel (Taktisk og teknisk præget)

OBS. Vi opfordre motionister til at prøve sig af på seniortruppen

Motionister:
Har du spillet tidligere vil du kunne genkende træningstiderne, de er de samme som sidste år.
Er du ny i klubben, er du mere end velkommen. Er du i tvivl om, hvilket hold du bør tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte en af holdlederne, deres kontaktoplysninger står under hvert hold, når du klikker ind på holdet under tilmelding.

Spørgsmål?
Kontakt: